Η ΔΕΛΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗ  δημιουργήθηκε από ομάδα ιατρών με μακροχρόνια εμπειρία στην Ογκολογική Απεικόνιση (με έμφαση στις παθήσεις της Γυναίκας), προκειμένου να καλύψει την ανάγκη για παροχή πολύ υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στον ανωτέρω τομέα , τόσο από πλευράς ιατρικού εξοπλισμού (στο ανώτατο τεχνολογικό επίπεδο), όσο και από πλευράς ιατρικής διάγνωσης, σε συνδυασμό με φιλική άσκηση της Ιατρικής , εστιασμένη στις ιδιαιτερότητες της κάθε ασθενούς.

Λειτουργεί στην οδό Λαοδικείας 9 και Μιχαλακοπούλου 84 , απέναντι από το Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ , σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο μοντέρνο και πολύ άνετο      χώρο, στον 3ο όροφο κτιριακού συγκροτήματος γραφείων και χώρων ειδικών χρήσεων, με άμεση πρόσβαση στο Μετρό , τις συγκοινωνίες, τον δακτύλιο, τα μεγάλα νοσοκομεία και τα κεντρικά ιατρεία. 

Περιλαμβάνει τμήματα Ψηφιακής Μαστογραφίας, Ψηφιακής 3D Τομοσύνθεσης, Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στην Μαστογραφία και στην Τομοσύνθεση, Ψηφιακής Τρισδιάστατης Υπερηχογραφίας , Ψηφιακής Μέτρησης Οστικής Μάζας και Επεμβατικών Πράξεων, που λειτουργούν υπό την επιστημονική διεύθυνση   των ιατρών       κ. Νικόλαου Δημητρόπουλου και της κ. Μαριάννας Ιωαννίδου,      επί σειρά ετών υπεύθυνων τμημάτων Απεικόνισης  σε κρατικά νοσοκομεία και ιδιωτικά κέντρα της Αθήνας.

Στο τμήμα Επεμβατικών Πράξεων διενεργείται λήψη υλικού για κυτταρολογική εξέταση μετά από παρακέντηση σε μαστό, λεμφαδένες και για ιστολογική εξέταση (Core Biopsy) στον μαστό, καθώς και προεγχειρητική σήμανση (hook) αψηλάφητων αλλοιώσεων μαστού υπό μαστογραφική και υπερηχογραφική καθοδήγηση .

Υπάρχει η δυνατότητα αξιολόγησης εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί σε  άλλα κέντρα για δεύτερη γνώμη, είτε μέσω ανάγνωσης φιλμ, είτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων (CD σε workstation διάγνωσης).

Το κέντρο λειτουργεί καθημερινά 8πμ – 8μμ.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου είναι καθημερινά στην διάθεσή σας για συμπληρωματικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-7780210.

    

                                                               Με εκτίμηση

                                                 Δρ. ΝΙΚ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

                                                     Δρ. ΜΑΡ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

LOGO

Η ΔΕΛΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗ  δημιουργήθηκε από ομάδα ιατρών με μακροχρόνια εμπειρία στην Ογκολογική Απεικόνιση.

Επικοινωνία

LOGO

 

Λαοδικείας 9 και Μιχαλακοπούλου 84,
Αθήνα, 115 28

T (+30) 210 - 7780210

F (+30) 210 - 7780210

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ